15/05/2017 ΕΚ Λαμίας (Απεργούν οι υπάλληλοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας #17MGr #ergnews)

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας

 

 

 

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας με αφορμή τις δύο 2 απολύσεις  που πραγματοποιήθηκαν σήμερα 15 Μαΐου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας και τις προγραμματισμένες απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων (13 ακόμα) έως 31/12/2017, σε έκτακτη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 αποφάσισε  την  προκήρυξη 24ώρης απεργίας για της 16 Μαΐου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λάμιας που τελεί υπό εκκαθάριση.

 

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην συνεταιριστική τράπεζα που βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και διεκδικεί:

–  Ανάκληση των απολύσεων και αναστολή της απόφασης για απολύσεις στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας υπό ειδική εκκαθάριση.

–  Πλήρης απορρόφηση των εργαζομένων από τις Τράπεζες που μεταβιβάστηκε το υγιές χαρτοφυλάκιο των υπό εκκαθάριση τελούντων συνεταιριστικών τραπεζών, πρακτική που ακολουθήθηκε για όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων εμπορικών τραπεζών, με αναγνώριση και εφαρμογή το σύνολο των εργασιακών, ασφαλιστικών και λοιπών δικαιωμάτων τους.

 

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας δηλώνει πως σε συνεργασία με τους εργαζόμενους στην Συνεταιριστική Τράπεζα  θα συνεχίσει των αγώνα και θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού να εκφράσουν την αλληλεγγύη  στους απολυόμενους  εργαζόμενους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

–  Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ώρη Πανεργατική Απεργία στις 17 ΜΑΗ και στην συγκέντρωση στην Πλατεία Πάρκου 10.30 το πρωί.

–  Και την Πέμπτη 18 ΜΑΗ στο συλλαλητήριο στις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία Πάρκου.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

15/05/2017

Advertisements

Comments are closed.