12/05/2017 Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας (Καταγγελία για διώξεις πολιτών της Βοιωτίας #ergnews)

Α Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Καταγγελία για διώξεις πολιτών της Βοιωτίας

Σε δίκη οδηγούνται περίπου 80 πολίτες της Βοιωτίας, γιατί στις 17 Ιουλίου 2014 συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λειβαδιάς, μαζί με με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των δομών Υγείας του Νομού. Στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία συμμετείχαν και οι Δήμοι Θήβας, Λειβαδιάς και Αλιάρτου καθώς και πλήθος άλλων συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Παρά την παλλαϊκότητα του αιτήματος και του κοινωνικού χαρακτήρα του – αφού είναι γνωστή η εξελισσόμενη διάλυση των δομών Υγείας λόγω των μνημονιακών πολιτικών – οι περίπου 80 πολίτες της Βοιωτίας διώκονται για παραβάσεις, με μοναδικό στοιχείο τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει στους παράδρομους της Εθνικής Οδού !!

Μεταξύ των «κατηγορουμένων» είναι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Βοιωτίας Ρηγοπούλου Χριστίνα και ο συνάδελφος της Βοιωτίας Παπαδημητρίου Αναστάσιος.

Η Γενική Συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας τάσσεται αλληλέγγυα στους συναδέλφους της Βοιωτίας αλλά και σε όλους τους διωκόμενους και καταγγέλλει τη δίωξη των συνανθρώπων μας, που διαμαρτύρονταν για την υποβάθμιση των δομών Υγείας. Όταν ποινικοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που οργανώνονται από πλήθος φορέων, τότε φτάνουμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε για δημοκρατία και ελευθερία σε μια «δημοκρατική» κοινωνία !!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

12/05/2017

Advertisements

Comments are closed.