11/05/2017 ΕΚ Ρόδου (24ωρη Γενική Απεργία #17MGr – Να μην περάσει το 4ο Μνημόνιο #ergnews)

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΗ 2017

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου καλεί όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και όλους τους πολίτες της περιοχής μας να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τετάρτη, 17 Μαϊου και στην απεργιακή συγκέντρωση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στις 10.30 το πρωί.

Η αριστερή, όπως αυτοαποκαλείται, κυβέρνηση ακολουθώντας την ίδια καταστροφική πολιτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, αποφάσισε ανήμερα της Πρωτομαγιάς να επιτεθεί στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας επί της ουσίας σ’ ένα 4ο Μνημόνιο. Μετά από μία δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει, να περικόψει και άλλο τις συντάξεις, να φοροληστέψει κι άλλο τον Ελληνικό λαό, να ξεπουλήσει δημόσιες επιχειρήσεις, να περιορίσει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και να απελευθερώσει τις ομαδικές απολύσεις.

Απέναντι σε όλα αυτά, μας υπόσχονται δήθεν αντίμετρα ανακούφισης, τα οποία δεν είναι τίποτα παρά ένας εμπαιγμός. Αφού πρώτα μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στη συνέχεια θα μας εξασφαλίσουν τα συσσίτια!!!

Απέναντι στη νέα λαίλαπα των μέτρων, που ετοιμάζεται να υλοποιήσει

η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ :

Στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, που φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, στη φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων και στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Για μία ακόμα φορά το μήνυμα του Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ είναι ξεκάθαρο, ενωτικό και αγωνιστικό.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την Τετάρτη, 17 Μαϊου

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ, στις 10.30 το πρωί.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

11/05/2017

Advertisements

Comments are closed.