08/05/2017 ΠΟΕΔΗΝ (Αλλοπρόσαλλες & παράνομες μετακινήσεις Προϊσταμένων… #ergnews)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων

Αλλοπρόσαλλες και παράνομες μετακινήσεις Προϊσταμένων των τμημάτων Διοικητικής Υπηρεσίας στον Ε.Ε.Σ.

Οι νέοι διοικούντες του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΑΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Ε.Ε.Σ. ( Διοικητής – Αν. Διοικητής ) εγκαινίασαν το τελευταίο διάστημα καινοφανείς τακτικές και μεθόδους σπίλωσης, κατατρομοκράτησης και εκφοβισμού των εργαζομένων, επαναφέροντας στη μνήμη μας άλλες εποχές…………..

Οι αλλοπρόσαλλες και παράνομες μετακινήσεις των προϊσταμένων των τμημάτων της Διοικητικής Υπηρεσίας συνιστούν, γι’ αυτού , τον προσφιλέστερο τρόπο τιμωρίας και αντιμετώπισης των «εχθρών» και τακτοποίησης των «ημετέρων».

Το σοβαρότερο όμως είναι ότι στη συνέχεια αρχίζει η διασπορά φημών από τους παρατρεχάμενους της νέας εξουσίας περί δήθεν ατασθαλιών κάποιων εργαζόμενων με αποτέλεσμα να θίγονται υπολήψεις και πρόσωπα του χώρου μας. Αυτά βέβαια για τους αποφασίζοντες και νεοπαραγοντίσκους είναι ψιλά γράμματα γιατί έτσι έχουν μάθει να μετρούν τους άλλους ανθρώπους .

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων και η ΠΟΕΔΗΝ είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και να αντιταχθούν σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο είναι κληροδότημα και τις διοικητικές αποφάσεις λαμβάνει ο Πρόεδρος του κληροδοτήματος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής και Υποδιοικητής έχουν εισηγητικό χαρακτήρα. Αλλά για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

ΑΘΗΝΑ 08/05/2017

Advertisements

Comments are closed.