08/05/2017 Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας (Διαδικασία ΓΣ & εκλογής αντιπροσώπων #GrEdu #ergnews)

Α Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης & εκλογής αντιπροσώπων

για το 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Συνάδελφε, Συναδέλφισσα

Σε συνέχεια του από 24/04/2017 ενημερωτικού σημειώματος με θέμα «Γενική Συνέλευση-Εκλογές ανάδειξης Αντιπροσώπων για 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ» σας ενημερώνουμε:

  1. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας την Δευτέρα 08/05/2017 και από ώρα 9:00΄έως 13:30΄, γι’ αυτό επιβάλλεται από νωρίς να είμαστε εκεί, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία ( εξάλλου γι’ αυτό πήραμε άδεια). Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου μας ( άρθρο 1 σε συνδυασμό με τα άρθρα 5,6,7) μέρος στη γενική συνέλευση μπορούν να πάρουν όλα  τα κανονικά μέλη του σωματείου μας (εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που έχουν οργανική ή εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στα σχολεία Καλαμάτας, Μεσσήνης, Κάμπου , Καρδαμύλης, Θουρίας, Αρφαρών, Διαβολιτσίου, Μελιγαλά,  Ανδρούσας, Αριστομένη, Χαντζή, Πεταλιδίου, Λογγά και Κορώνης και όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας σε διοικητικές, υποστηρικτικές υπηρεσίες της περιοχής ευθύνης μας, που υπάγονται στο ΥΠ.Π.Ε.Θ.) με την προϋπόθεση να καταβάλουν ή να έχουν καταβάλει την ετήσια οικονομική συνδρομή.
  2. Στις 14:00΄ και αφού έχουν τακτοποιήσει οι εφορευτικές επιτροπές τα απαραίτητα και έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, που θα διαρκέσει μέχρι τις 19:00΄.
  3. Οι εκλογές θα διεξαχθούν σε δυο εκλογικά τμήματα, που θα λειτουργούν στον ίδιο χώρο. Το 1ο εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά (όπως μπαίνουμε) του αμφιθεάτρου και θα ψηφίζουν όσοι το επίθετό τους ξεκινά από το γράμμα Α έως και το Λ. Το 2ο εκλογικό τμήμα θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και θα ψηφίζουν όσοι το επίθετό τους ξεκινά από το γράμμα Μ έως και το Ω.

Παράκληση να παραχωρηθεί προτεραιότητα, ώστε να ψηφίσουν πρώτοι, όσοι συνάδελφοι μένουν εκτός Καλαμάτας.

  1. Όσοι έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά από τις 18 Δεκέμβριου 2016 (εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ΔΣ & ΕΣ του σωματείου) θα προσέρχονται με την ταυτότητά τους στις εφορευτικές επιτροπές και θα ακολουθούν την προβλεπόμενη διαδικασία. Όποιος/όποια για οποιοδήποτε λόγο δεν είχε τακτοποιηθεί οικονομικά από το Δεκέμβριο, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι ήδη μέλος για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος σε άλλο πρωτοβάθμιο εκπαιδευτικό σωματείο (Β΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, ΕΛΤΕΕ Μεσσηνίας κλπ) αφού πληρώσει 15.00€ (αναπληρωτές 10,00€) στον ταμία του σωματείου παίρνει την ονομαστική απόδειξη και στη συνέχεια προσέρχεται στις εφορευτικές επιτροπές για να ψηφίσει επιδεικνύοντας την ταυτότητα και την απόδειξη πληρωμής.   

Τέλος τονίζουμε, πως για ένα ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα δεν περισσεύει κανένας. Το σωματείο, για να είναι δυνατό, μας έχει ανάγκη όλους· αλλά και εμείς στην ανάγκη στο σωματείο τρέχουμε.

Ας μη το κάνουμε όταν έρθουν τα δύσκολα. Μαζική συμμετοχή!!!

Για το ΔΣ

08/05/2017

Advertisements

Comments are closed.