25/04/2017 ΠΟΕΔΟΥ (Εκδρομή στα Μετέωρα #ergnews)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών

Το Πολιτιστικό Τμήμα της ΠΟΕ-ΔΟΥ, στα πλαίσια των συναντήσεων συναδέλφων, προγραμματίζει τον Ιούνιο εκδρομή στα ΜΕΤΕΩΡΑ. Η εκδρομή προγραμματίστηκε για το 3ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (3-4 και 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΜΕΡΑ

Συγκέντρωση 7.30 πμ στην Πλατεία Καραϊσκάκη (στην έξοδο του Μετρό Μεταξουργείο γραμμή 2) Αναχώρηση 8.00 πμ (ΑΥΣΤΗΡΑ) με κατεύθυνση για Λίμνη Πλαστήρα .Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ κ.τ.λ. Φαγητό (για όποιον επιθυμεί ) στην Πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Επίσκεψη στο Φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα και από εκεί στην Ι.Μ.Παναγίας Πελεκητής (ιστορικό μοναστήρι του 15 ου αιώνα ). Στη συνέχεια ,μέσω Νιοχωρίου φτάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΆΚΑ όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας .Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση 9.00 πμ (ΑΥΣΤΗΡΑ) για Πύλη Τρικάλων ,όπου θα επισκεφτούμε την Πόρτα Παναγιά (ιστορική μονή που ιδρύθηκε το 1283 μ.Χ) και στη συνέχεια για το μονότοξο γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα ( πόρτας) το οποίο χτίστηκε το 1514 μ.Χ. και είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στα Βαλκάνια. Από εκεί φεύγουμε για Ελάτη Τρικάλων ,ορεινό χωριό κτισμένο σε ύψος 950 μέτρων, όπου θα παραμείνουμε για καφέ , βόλτα κ.λ.π. Αναχώρηση για Περτούλι (ορεινός παράδεισος κτισμένος σε υψόμετρο 1100 μ) και Νεραϊδοχώρι ή Βετερνίκ στα σλάβικα που σημαίνει <<απάνεμα>>, όπου θα γευματίσουμε. Επιστροφή στην Καλαμπάκα στο ξενοδοχείο μας ,δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση 9.30 πμ ( ΑΥΣΤΗΡΑ )για επίσκεψη στο Μεγάλο Μετέωρο και στην Ι.Μ.Αγίου Στεφάνου . Από εκεί θα επισκεφτούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Αναχώρηση στη συνέχεια με επιστροφή για την Αθήνα με γεύμα στον Γοργοπόταμο και ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Α. Τιμή συμμετοχής 115,00 ευρώ κατ άτομο ( περιλαμβάνει: μεταφορές, μετακινήσεις με το πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, 115 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με 2 πρωινά και 2 δείπνα, τιμή τρίκλινου 115 ευρώ (ανακλινόμενο ή καναπές),τιμή μονόκλινου 150 ευρώ στο ξενοδοχείο Famissi Edem 4*.

Β. Τιμή γευμάτων από 10 έως 17.00 ευρώ το άτομο ( ελεύθερη επιλογή )

Γ. Τιμή εισιτηρίου με ξεναγό για το Μουσείο 4,00 ευρώ το άτομο .

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί και να την στείλουν με FAX (210 3638782) το αργότερο μέχρι 18/5/2017.

Επειδή υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές , ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ υποβολής των αιτήσεων.

Όποιος στείλει με FAX συμμετοχή του μέχρι και την 18/5/2017 θα πρέπει να φέρει προκαταβολή 115,00 ευρώ για το δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο και 75 ευρώ για το μονόκλινο δωμάτιο.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤA ΜΕΤΕΩΡΑ 3-4 ΚΑΙ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………………………………..
ΟΝΟΜΑ :………………………………………………………………………………….
ΥΠΗΡΕΣΙΑ:……………………………………….ΚΛΑΔΟΣ…………………………….
ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ:………………………………..FAX:………………………………….
ΤΗΛ.ΣΠΙΤΙΟΥ :………………………………ΚΙΝΗΤΟ:………………………………
E-MAIL :……………………………………………………………………………
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ
.Επιθυμώ την κράτηση………………..(αριθμός θέσεων) συμπεριλαμβανομένου και εμού, για την συμμετοχή στην εκδρομή.
.Επιθυμώ/Δεν επιθυμώ, να συμμετέχω στο Μουσείο ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ………..ΝΑΙ…………..ΟΧΙ………………ΑΤΟΜΑ…………………


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΘΗΝΑ 25/4/2017

Advertisements

Comments are closed.