03/05/2017 ΠΟΕΥΠΠΟ (24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση για τους εργαζόμενους στην ΕΦΑ Λακωνίας #ergnews)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού

24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση

για τους εργαζόμενους στην ΕΦ.Α. Λακωνίας

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ., η Π.Ε.Υ.Φ.Α., ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργατοτεχνιτών, ο Σ.Ε.Α. και ο Σύλλογος εργαζομένων ΥΠ.ΠΟ.-Ν.Π.Δ.Δ. Πελ/νησου προκηρύσσουν από κοινού 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 για τους συναδέλφους που εργάζονται στην ΕΦ.Α. Λακωνίας, προκειμένου άπαντες να συμπαρασταθούν στους Δ. Τραγά, Σ. Δημητρόπουλου, Α. Μαλτέζου, Κ. Ντουβή και Ε. Πάντου, που εκείνη τη μέρα δικάζονται στη Σπάρτη.

Ως συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α. στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας και συνυπογράφουμε το κείμενου που ετοίμασαν και υπέγραψαν όλοι οι συνάδελφοι στη Λακωνία, οι οποίοι εκφράζουν την απόλυτη συμπαράσταση προς στους διωκόμενους για τους ακόλουθους λόγους:

Οι συνάδελφοι, οι οποίοι εργάζονται επί σειρά ετών στην Αρχαιολογική Υπηρεσία της Λακωνίας, είναι άριστοι και ευσυνείδητοι υπάλληλοι και ουδέποτε έχουν απασχολήσει την Υπηρεσία με ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλες και όλους του συναδέλφους της ΕΦ.Α. Λακωνίας να συμμετέχουν στην 24ωρη Απεργιακή κινητοποίηση και να βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων μας που θα δίνουν τη δική τους μάχη στα Δικαστήρια της Σπάρτης.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Αθήνα, 03/05/2017

Advertisements

Comments are closed.