02/05/2017 ΕΚ Ρόδου (Τιμή στην #1MGr – Επόμενος σταθμός Γενική Απεργία #17MGr #ergnews)

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου τίμησε, όπως άξιζε στους αγώνες της εργατικής τάξης, την Εργατική Πρωτομαγιά. Έξω από το Ε.Κ.Ρ πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι και συνδικαλιστικά στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Εκπρόσωπος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Κ. Μουτσάκης, ο Πρόεδρος της Α ΕΛΜΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ, Α. Μαρίνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, Γ. Γκουτζιαμάνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου, Ν. Παπαεμμανουήλ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σ. Χατζησάββας, ο οποίος αναφέρθηκε στο νόημα του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς και ανέλυσε τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτήν τη δύσκολη περίοδο των μνημονίων, της λιτότητας και της καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων.

Ο Πρόεδρος κάλεσε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία και να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Ακολούθησε μουσική εκδήλωση-συναυλία με ντόπιους καλλιτέχνες.

Ο αγώνας συνεχίζεται με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στις 17 Μάη 2017.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

02/05/2017

Advertisements

Comments are closed.