01/05/2017 Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (Γεν. Συνέλευση & Εκλογές 09/05 #GrEdu #ergnews)

Γ Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Συνέλευση-εκλογές της Γ΄ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης

Η Τακτική Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ-θ ενόψει του 17ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μάηστις 10:30 πμ. στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, Κασσάνδρου 17,  ενώ μετά το μεσημέρι 2:30-7:30 μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ (1-4 Ιούλη στην Αθήνα).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος στην σημαντική αυτή η διαδικασία σε μια πολύ κρίσιμη για την εκπαίδευση και την κοινωνία χρονική συγκυρία

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

  1. Απολογισμός της δράσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ στη διετία 2015-2017.
  2. Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.
  3. Πρόγραμμα δράσης.

 

Ήδη δόθηκε συνδικαλιστική άδεια από τις διευθύνσεις για όσους/ες συμμετέχουν στις διαδικασίες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η συμμετοχή στην συνέλευση αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική μας υποχρέωση.

Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Όσοι /όσες συμμετείχαν στις εκλογές του Δεκέμβρη μπορούν να ψηφίσουν χωρίς οικονομική συνδρομή.

Για όσους/ες ψηφίζουν πρώτη φορά η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές-ωρομίσθιους(Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ), ενώ θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ. Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα!

  • Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.

 

Θεσσαλονίκη 1 /5/ 2017

Advertisements

Comments are closed.