28/04/2017 ΟΜΕΟΤΕ (Για τις εκλογές υγείας & ασφάλειας #ergnews)

Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΟΤΕ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την Πέμπτη 27/04/2017 εκλογές στον Όμιλο ΟΤΕ για την ανάδειξη νέων Ε.Υ.Α.Ε. (Επιτροπές Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας). Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά, με τις κάλπες να στήνονται στα μεγαλύτερα κτίρια του Ομίλου ΟΤΕ σε κάθε νομό, σε πολύ καλό κλίμα χωρίς κάποιο απρόοπτο ή ενστάσεις.

Κύριο χαρακτηριστικό ήταν η μαζική προσέλευση των συναδέλφων αφού η συμμετοχή ήταν έως 20% αυξημένη, συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές. Η αυξημένη συμμετοχή αναδεικνύει και τις αυξημένες προσδοκίες των συναδέλφων εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ για προάσπιση και βελτίωση των όρων που αφορούν την Υγεία και Ασφάλεια της Εργασίας.

Το έργο που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι νέες ΕΥΑΕ είναι πιο σημαντικό από ποτέ αφού τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον είναι πρωτόγνωρα και διαρκώς αυξανόμενα, ασχέτου αντικειμένου εργασίας.

Με αφορμή και τη σημερινή παγκόσμια ημέρα Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο των νέων ΕΥΑΕ και από πλευράς ΟΜΕ–ΟΤΕ θα παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχή δράση τους.

Η Υγεία & η Ασφάλεια στην Εργασία για εμάς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Κανένα έργο, δεν είναι επείγον ώστε να είναι πάνω από την ασφάλειά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ

Αθήνα 28/04/2017

Advertisements

Comments are closed.