27/04/2017 ΣΕΠΕ Αμαρουσίου (Εγγραφή όλων των παιδιών που το επιθυμούν! #GrEdu #ergnews)

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου

Εγγραφή όλων των παιδιών που επιθυμούν να εγγραφούν στα ολοήμερα τμήματα των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων χωρίς όρους και προϋποθέσεις – εγγραφή όλων των προνηπίων που επιθυμούν να εγγραφούν στα Δημόσια Νηπιαγωγεία της χώρας

Στο πλαίσιο της διασφάλισης και διαφύλαξης των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας (παιδιών του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου), με βάση ότι ήδη άρχισαν οι εγγραφές των μαθητών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2017 – 2018, βασισμένοι στις πάγιες διεκδικήσεις και στόχους του εκπαιδευτικού – λαϊκού κινήματος και της Δ.Ο.Ε. το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου αποφασίζει:

  1. Απαιτεί την εγγραφή όλων των μαθητών/μαθητριών που επιθυμούν να εγγραφούν στα ολοήμερα τμήματα των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων χωρίς όρους και προϋποθέσεις,
  2. Απαιτεί την εγγραφή όλων των προνηπίων που επιθυμούν να φοιτήσουν στα Δημόσια Νηπιαγωγεία.

 

Για όλα τα παραπάνω παρέχουμε πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη στα μέλη του Συλλόγου μας και καλούμε τις/τους Διευθύντριες/Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να προβούν στις εγγραφές των μαθητών/μαθητριών σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο παρόν έγγραφο.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να προβεί στη λήψη αντίστοιχων αποφάσεων καλύπτοντας συνδικαλιστικά τους συναδέλφους – μέλη της.

ΔΙΕΚΙΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΔΙΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 15 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α και Β ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ 20 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ (ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) για Γ, Δ, Ε, ΣΤ τάξεις.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΜΑΖΙΚΟΙ – ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ

Μαρούσι 27 – 4 – 2017

Advertisements

Comments are closed.