27/04/2017 ΠΟΕΔΟΥ (Καταγγέλουμε τις απειλές της Διοίκησης & την προσπάθεια εκφοβισμού #ergnews)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Είναι πια γνωστό ότι η «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» των εργαζομένων εντός των μνημονίων αποτελεί το όχημα και την «νομιμοποιητική» διαδικασία για δυσμενείς εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες των στοχοποιημένων Δημοσίων Υπαλλήλων.

Η προώθηση άλλωστε διαδικασιών όπως η καθιέρωση περιγραμμάτων θέσης, ατομικής στοχοθεσίας και εξατομικευμένων μισθών, επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας για τις πραγματικές διαθέσεις της Διοίκησης, η οποία αντιδρώντας στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και υιοθέτησε νόμιμα η ΠΟΕ –ΔΟΥ, δεν δίστασε με το υπ΄ Αρ. Πρωτ.:2/31629/0004/20.4.2017 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης – Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης Τμήμα Α,΄ μεταξύ άλλων να απειλεί και να τρομοκρατεί τους συναδέλφους εργαζόμενους με πειθαρχική δίωξη για την μη σύνταξη των εκθέσεων Αξιολόγησης.

Η ΠΟΕ – ΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

Την πράξη αυτή και υπενθυμίζει ότι παρόμοιες λογικές στο παρελθόν, δικαίωσαν τους εργαζόμενους και καταδίκασαν με τον πιο ηχηρό τρόπο τις λογικές και συμπεριφορές όπως αυτές εκφράζονται και σήμερα από την σημερινή Διοίκηση.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να μην υποκύψουν σε αυτές τις απειλές και να μην συμμετέχουν σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συγκεκριμένη διαδικασία της Αξιολόγησης.

ΟΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αθήνα 27.4.2017

Advertisements

Comments are closed.