24/04/2017 ΟΧΜΓΕ (Φάρος φωτεινός η 1η Μάη #1MGr #ergnews)

Ομοσπονδία Χειριστών Μηχανοδηγών & Γεωτρυπανιστών Ελλάδος

ΦΑΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ η 1η ΜΑΗ

Για το σύνολο της εργατικής τάξης της Πατρίδας μας η 1η του Μάη δεν είναι μια εθιμοτυπική εαρινή εορτή όπως θέλουν να την παρουσιάσουν κάποιοι. Η 1η του Μάη σηματοδοτεί τους αγώνες του Εργατικού Κινήματος ολόκληρου του κόσμου για διεκδικήσεις και κατακτήσεις ,για Δημοκρατία και κοινωνική Δικαιοσύνη.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι μετά και την βάρβαρη επίθεση που έχουν δεχθεί τα τελευταία οκτώ (8) χρόνια αφενός οφείλουν η 1η του Μάη να είναι ημέρα τιμής για όλους αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για το συμφέρον της τάξης μας ,αφετέρου όμως η 1η του Μάη είναι και ένα καινούργιο ξεκίνημα αγώνων ενάντια στις άδικες και αναποτελεσματικές πολιτικές που νομοθετούν εναντίον μας .

Επιβάλλεται να αποκαταστήσουμε το άδικο με το δίκιο .

Έτσι λοιπόν, δεν ξεχνούμε ! Tιμούμε τους αγωνιστές του εργατικού κινήματος ,τιμούμε την 1η του Μάη . Είναι υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τους αγώνες μας για την πλήρη δικαίωσή μας. Σύσσωμος ο Κλάδος των ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ,όλοι οι συνάδελφοι χειριστές, συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από τα κατά τόπους ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ της Πατρίδας μας .

Στην Αθήνα συμμετέχουμε στη απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που θα γίνει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ στις 11,00΄π.μ.

Η 1η ΜΑΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Με συναδελφικούς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Χ.Μ.Γ.Ε.

Αθήνα : 24 /04/2017

Advertisements

Comments are closed.