23/04/2017 Σ Συγκολλητών Εργατοτεχνιτών & Υ Μετάλλου Φθιώτιδας (Γεν. Συνέλευση 26/04 #ergnews)

Συνδικάτο Συγκολλητών Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Μετάλλου Φθιώτιδας

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Την Τετάρτη 19/04/2017 Συνεδρίασε το Δ.Σ του Συνδικάτου μας και αποφάσισε την προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ για την Τετάρτη 26/04/2017  στις 12:30 στο κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ, με διευκόλυνση και τα εξής θέματα:

  • Ενημέρωση από την συνάντηση που είχε το Δ.Σ του Συνδικάτου μας με την Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ με θέμα την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών.
  • Πρωτομαγια. 1) Εκδήλωση του Συνδικάτου μας από κοινού με την Ομάδα Γυναικών Λοκρών της Ο.Γ.Ε. την Παρασκευή 28/04/2017 στις 19:30 στην παράλια της ΛΑΡΥΜΝΑΣ στο Καφέ του Πέτρου.Προβολή βίντεο, Παρουσίαση από τον Επιτάφιο του Ρίτσου, Ομιλία με περιεχόμενο τον πόλεμο και συζήτηση. 2) Οργανωμένη παρουσία στην πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση  του Εργατικού Κέντρου Λαμίας στην ΛΑΜΙΑ Πλατεία Πάρκου 10:00 το Πρωί.
  • Ορισμός εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ  και ημερομηνία εκλογών με στόχο το Συνδικάτο μας να βγει πιο δυνατό, πιο μαζικό και να οργανώσει πιο αποτελεσματικά την συνέχιση του αγώνα για την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών,  την σύναψη Επ. Σ.Σ.Ε. με τριετίες, μισθούς και δικαιώματα.
  • Απόφαση για 24ωρη απεργία με ανοιχτή ημερομηνία, και σε συντονισμό με άλλα συνδικάτα πανελλαδικά, ενάντια στην νέα συμφωνία που φέρνει η Κυβέρνηση, ενάντια στην απαξίωση της ΛΑΡΚΟ, ενάντια στο σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών που συνεχίζεται, ενάντια στην πρόταση περικοπών μισθών που κάνει η διοίκηση.

 

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ο δίμηνος χρόνος που μας ζήτησαν για να κάνουν ενσωματώσεις σε 5 μέρες λήγει και απλά μας επιβεβαιώνει ότι χωρίς αγώνα τίποτα δεν δίνετε. Όλοι και όλες στην Γ.Σ. την Τετάρτη 26/04/2017  στις 12:30 στο κινηματογράφο ΙΛΙΟΝ, με διευκόλυνση.

Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας ετοιμάζουμε νέους πιο μαζικούς αγώνες.

Για το Δ.Σ

ΛΑΡΥΜΝΑ 23/04/2017

Advertisements

Comments are closed.