13/04/2017 ΠΟΠΥΣΥΠ (Έκκληση για συνδρομή σε συνάδελφο από το Σωματείο Κέρκυρας #ergnews)

 Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών

 

Έκκληση για συνδρομή σε συνάδελφο από το Σωματείο Κέρκυρας

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Σας απευθυνόμαστε λόγω ενός ιδιαίτερου και λεπτού θέματος που άπτεται της προσοχής όλων μας. Ο συνάδελφος Μιχάλης (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) έχει υπηρετήσει το Σώμα επί σειρά ετών, ως συμβασιούχος στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Κέρκυρας. Ανέκαθεν διακρινόταν για την επαγγελματικότητά του ως Πυροσβέστης και την αξιοπρέπειά του ως άνθρωπος και τούτα τα λόγια δεν είναι καθόλου τυπικά.

Δυστυχώς η ζωή τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι και προσφάτως διαγνώστηκε με γνωστή νευροεκφυλιστική ασθένεια η οποία καθιστά πλέον αδύνατη την απασχόληση του στο Σώμα. Το πρόβλημα επιτείνεται λόγω των ισχνών οικονομικών του, της χρονοβόρας γραφειοκρατίας έως ότου εγκριθεί και χορηγηθεί η ειδική σύνταξη, καθώς και εξαιτίας της υποτροπιάζουσας μορφής της ασθένειας. Και παράλληλα με όλα αυτά, οι τρέχουσες ανάγκες του για εξετάσεις και για φαρμακευτική αγωγή δε σταματούν.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που σχεδόν όλοι βιώνουμε, η ευαισθητοποίηση των ανθρώπινων χορδών μας από ένα τέτοιο περιστατικό γίνεται σχεδόν αυτόματα σε όλους μας. Το επόμενο και ουσιώδες βήμα είναι να μετουσιωθεί αυτή η συναισθηματική κινητοποίησή μας σε πράξη αλληλεγγύης και να βοηθήσουμε οικονομικά τον συνάδελφο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.

Όσοι, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα, παρακαλούνται να συνδράμουν στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό.

Ευχαριστούμε άπαντες εκ των προτέρων και ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία σε όλους.

Λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς 6380-010390-523

ΙΒΑΝ: GR35 0171 3800 0063 8001 0390 523

Για το Δ/Σ

Κέρκυρα, 13 Απριλίου 2017

Advertisements

Comments are closed.