03/04/2017 ΣΕΠΕ Αμαρουσίου (Γενική Συνέλευση 31/05 #GrEdu #ergnews)

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Το Δ. Σ. του Συλλόγου στην τακτική συνεδρίασή του στις 3 – 4 – 2017 αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του στις 31 – 5 – 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:30 στα 3ο–11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων – Μαρούσι).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Εκλογή Προεδρείου.

2.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 86ης Γ. Σ. του κλάδου( για την ημερήσια διάταξη της 86ης Γ. Σ. του κλάδου θα σας στείλουμε την τελική Η. Δ. όταν τη λάβουμε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

3. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε. (εργασιακά, αδιοριστία – μόνιμοι μαζικοί διορισμοί, ελαστική εργασία, μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κλπ.)

4.Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π. Υ. Σ. Π. Ε. (Β΄ Αθήνας)

5.Ψηφίσματα

6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στην 86η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

Έναρξη ψηφοφορίας : 13:15 Λήξη ψηφοφορίας : 19:30

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Συνάδελφοι, στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εργασίες της Γ. Σ. είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στο χώρο της εργασίας τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι και αναπληρωτές), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ (Γ.Κ.Π. – Ε.Σ.Π.Α. κλπ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΟΙ /ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (καταθέτοντας τη σχετική δήλωση για την παρακράτηση της συνδρομής τους, προς το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου και τη Δ. Ο. Ε., από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και δεν ανήκουν σε άλλο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ή Ε. Λ. Μ. Ε.) ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΗΣ …. – 5 – 2017 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ.

Μαρούσι 3 – 4 – 2017

Advertisements

Comments are closed.