03/04/2017 ΠΟΕΥΠΣ (Αίτημα συνάντησης με Δ/σεις ΠΥ Αερολιμένα – Εάν υπάρχουν #ergnews)

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Αίτημα συνάντησης με Δ/σεις Π.Υ. Αερολιμένα – Εάν υπάρχουν

Κύριε Διοικητά

Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιλογή σας ως Διοικητή  στην Π.Υ. Αερολιμένα και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Επίσης θα θέλαμε να ζητήσουμε συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε διεξοδικά τα προβλήματα του πυρ/κού προσωπικού σας, εάν υπάρχει, προκειμένου να προλάβουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις με την εντατικοποίηση της εργασίας, εάν υπάρχει, την συνεχόμενη απασχόληση του προσωπικού και γενικότερα ζητήματα εργασιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υποχρεώσεις – ανάγκες στην Π.Υ. Αερολιμένα στην οποία είστε Διοικητής.

Επίσης να μας γνωστοποιήσετε τυχόν προβλήματα που εντοπίσατε, εάν υπάρχουν, κατά την ανάληψη των καθηκόντων σας, εάν υπάρχει, ώστε να προσπαθήσουμε και από την πλευρά μας να βοηθήσουμε προς την επίλυσή τους.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν μπορούμε να επισκεφθούμε τους χώρους της υπηρεσίας σας, εάν υπάρχουν, καθώς και τους χώρους των οχημάτων, εάν υπάρχουν, για τον χώρο που επιθυμείτε να γίνει η συνάντηση, εάν στην συνάντησή μας θα είναι εφικτή η παρουσία του Υποδιοικητή, εάν υπάρχει και εάν στο γραφείο-αίθουσα που θα συναντηθούμε, εφόσον υπάρχει, θα μπορεί να παραβρεθεί σύσσωμο το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ..

Για την καλύτερη προετοιμασία της συνάντησής μας και επικοινωνία, σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε την Δ/νση της υπηρεσίας σας, εάν υπάρχει, τον τηλεφωνικό αριθμό της υπηρεσίας σας, εάν υπάρχει, τον αριθμό τηλεομοιότυπου, εάν υπάρχει, ή στην καλύτερη περίπτωση το υπηρεσιακό email, εάν και αυτό υπάρχει.

Τέλος σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, εάν υπάρχει, γνώση από την πλευρά των υπευθύνων του Αερολιμένα ότι θα εισέλθουμε τόσο εμείς, εσείς αλλά και οι συνάδελφοι που εργάζονται στην Π.Υ. Αερολιμένα.

Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν υπάρχει, τότε θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Νίκο Τόσκα, εάν υπάρχει η πρόθεση να λειτουργήσει τις υπηρεσίες μέσω της τηλεματικής ή άλλου σύγχρονου τεχνολογικού επιτεύγματος ή θα εμείνει στην αυτοπρόσωπη παρουσία των συναδέλφων στα αεροδρόμια που υπάρχουν;

Το μόνο που υπάρχει τελικά σε αφθονία και περισσεύει,

είναι το θράσος και η ασέβεια απέναντι

στον Έλληνα Πυροσβέστη! Θα εκτιμηθεί δεόντως!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Αθήνα 03/04/2017

Advertisements

Comments are closed.