30/03/2017 ΟΜΕΟΤΕ (Για την εκποίηση της ΔΕΗ #ergnews)

Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λειτουργώντας ως εντολοδόχος των δανειστών και κατ΄απαίτησή τους, εκποιεί τον εθνικό μας πλούτο και προτίθεται να ισοπεδώσει ότι έχει απομείνει όρθιο από μισθούς, συντάξεις και κοινωνική ασφάλιση. Μετά την εκχώρηση του υπολοίπου 5% του ΟΤΕ, την παραχώρηση των δικαιωμάτων αρνησικυρίας , τα Λιμάνια και τα Αεροδρόμια, το νέο θύμα είναι η ΔΕΗ., στο βωμό μιας νέας αδιέξοδης και επαχθούς συμφωνίας,

Δηλώνουμε την εναντίωσή μας σε κάθε προσπάθεια εκποίησης του εθνικού μας πλούτου και παράλληλα τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Παράλληλα, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων της Victus ενάντια στα σχέδια της εταιρείας για μαζικές απολύσεις.

Αυτό είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα της αδυναμίας ουσιαστικού ελέγχου από τα κυβερνητικά όργανα, της κατά τα άλλα αριστερής Κυβέρνησης, που θα προστάτευε την εργασία, θα επανέφερε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η Victus είναι η εταιρεία η οποία παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης-συντήρησης δικτύου σε Vodafone και Wind και οι εργαζόμενοι ους προέρχονται από τους τεχνικούς των παραπάνω εταιρειών.

ΟMΟΣΠΟΝΔIΑ ΕΡΓΑΖΟΜEΝΩΝ OTE (ΟΜΕ-ΟΤΕ)

Αθήνα 30-03-2017

Advertisements

Comments are closed.