30/03/2017 Ε Ιδιωτικών Υ Λέσβου (Κάλεσμα σε συνεδρίαση 02/04 #ergnews)

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, καλεί τα μέλη της στην συνεδρίαση του σωματείου μας, την Κυριακή 2 Απρίλη, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43).

Τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα που έχουν έρθει εδώ και χρόνια, και τα άλλα που ετοιμάζουν, δεν πρέπει να μένουν άλλο αναπάντητα. Να οργανώσουμε την πάλη μας για επαναφορά των μισθών και των δικαιωμάτων μας σε προ κρίσης επίπεδα. Να βάλουμε φρένο στην επίθεση κεφαλαίου – μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που μας θέλουν να δουλεύουμε με μισθούς πείνας. Να παλέψουμε για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας. Να παλέψουμε ενάντια στην επίθεση που ετοιμάζουν στον συνδικαλιστικό νόμο, που δεν θα μπορεί ο εργαζόμενος να σηκώσει κεφάλι, να διεκδικεί τα αυτονόητα.

Παλεύουμε για δουλειά με δικαιώματα, σύμφωνα με τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, δεν θα μάθουμε εμάς και τα παιδιά μας να ζούμε με τα ψίχουλα.

(Με το πέρας της συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ για τους αγώνες των Ελλήνων του εργατικού κινήματος της Αμερικής)

Κανένας εργαζόμενος μην μείνει θεατής στην ίδια του τη ζωή!
Οργάνωση της πάλης μας ενάντια στα βάρβαρα μέτρα.
Καμιά ανοχή, καμιά αναμονή.
30/03/2017
Advertisements

Comments are closed.