17/03/2017 ΣΕ Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής Αττικής (Εκδικητική απόλυση στην Mellon Texhnologies #ergnews)

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής Αττικής

Η προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να καταργήσει εργατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες, σε συνεργασία με ΕΕ – ΔΝΤ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μονοπωλίων και να νομιμοποιήσει το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης.

Το ΣΕΤΗΠ, όπως συνολικότερα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, 10 χρόνια τώρα έχει μετρήσει εκατοντάδες απολύσεις συναδέλφων και μελών του.

Καταγγέλλουμε την εκδικητική απόλυση της συναδέλφισσας Α.Κ. από την Mellon Technologies που εντάσσεται ακριβώς σε αυτή την προσπάθεια της κυβέρνησης και εργοδοσίας να χτυπήσουν τους εργαζόμενους όπου σηκώνουν κεφάλι. Εξάλλου τα χτυπήματα αυτά είναι γνωστά και στον κλάδο του χρηματοπιστωτικού που ανήκει η συγκεκριμένη επιχείρηση.

Καλούμε τους εργαζόμενους συνολικά του ομίλου της εταιρίας Mellon Technologies να μαζικοποιήσουν το επιχειρησιακό και κλαδικό τους σωματείο και να δώσουμε κοινή μάχη απέναντι στα μονοπώλια όπως και στην InMaint που η εργοδοσία υποχρεώθηκε να πάρει πίσω τις απολύσεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

17/03/2017

Advertisements

Comments are closed.